Promo-koodin lunastaminen App Storessa


Voit saada esim. jonkun apin eli sovelluksen tekijältä promo-koodin, jolla voit ladata maksullisen sovelluksen ilmaiseksi Applen App Storesta. Tältä sivulta löytyy ohjeet promo-koodin lunastamiseen. Ohjeet on jaettu lyhyisiin vaiheisiin.

Koska promo-koodi on valmiiksi sidottu tiettyyn appiin, sinun ei tarvitse valita sovellusta App Storessa. Riittää kun sinulla on promo-koodi sekä Apple ID salasanoineen.

Vaihe 1: Avaa App Store -sovellus

iPhonessa tai iPadissä on jo valmiina App Store -ikoni, jolla käynnistät App Store apin. (App Store on siis myös appi (sovellus) jolla voidaan etsiä ja ladata toisia appeja. Todellinen App Store sijaitsee sitten jossain kaukana Apple-yhtiön palvelimilla.)

Vaihe 2: Paina henkilö-ikonia

Tuo ikoni saattaa näyttää erilaiselta, jos olet jo kirjautunut App Storeen. Jos et ole kirjautunut, tässä vaiheessa sinua pyydetään kirjautumaan Apple ID:lläsi. On mahdollista että App Store käyttää ns. kaksivaiheista todennusta, jolloin sinun täytyy syöttää vielä koodi, jonka Apple lähettää sen jälkeen kun olet antanut salasanasi.

Vaihe 3: Valitse "Lunasta lahjakortti tai koodi"

Kun olet kirjautuneena sisään, paina "Lunasta lahjakortti tai koodi".

Vaihe 4: Valitse koodin käsin syöttäminen

Paina "Voit myös syöttää koodin käsin."

Vaihe 5: Näppäile promo-koodisi

Kun olet valinnut käsin syötön, ilmestyy näppäimistö koodin kirjoittamista varten.

Vaihe 6: Lunasta promo-koodi

Kun olet kirjoittanut promo-koodin näppäimistöllä, Lunasta-nappi tulee aktiiviseksi. Paina siis tuota Lunasta-nappia.

Ennen lunastamista kannattaa varmistaa että kirjoitit koodin oikein. Voi kestää muutamia sekunteja kun App Store varmistaa koodisi oikeellisuuden.

Vaihe 7: Appi latautuu

Jos promo-koodisi hyväksyttiin, App Store aloittaa automaattisesti apin lataamisen ja installoinnin.

App Store ei välttämättä ilmoita milloin appi on latautunut ja valmiina käyttöön. Voit siis odotella hetken, ja mennä sitten katselemaan laitteesi ikonisivuja joilta pitäisi lataamasi apin ikonin löytyä käynnistettäväksi.

Julkaisijasta

Tämä on Asteroid Zone Software -nimisen yrityksen saitti. Olemme Oulussa toimiva pieni yritys ja tuotteemme on metronomi nimeltä Barbara.

Kyseisen yrityksen toiminta liittyy tällä hetkellä ainoastaan Barbara-metronomiin. Yrityksellä ei siis ole avaruuteen tai peleihin liittyvää toimintaa, vaikka nimi saattaa viitata siihen suuntaan.
 


 

Tietoturva

Tämä saitti asteroidzone.com ei kerää vierailijoistaan mitään henkilökohtaista dataa. Barbara-sovellus ei käytä tai kerää laitteissa olevia laitteiden omistajien henkilökohtaisia tietoja. Barbara ei myöskään vaadi toimiakseen mitään henkilökohtaisia tietoja käyttäjältä. Tarkempi Privacy Policy voidaan lukea tämän linkin kautta.

Yhteystiedot

Copyright © 2021 Asteroid Zone Software Ltd.

Apple, Apple Logo, iPhone, iPad, and iPod touch are trademarks of Apple, Inc.

App Store is a service mark of Apple, Inc.